Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Canvaswinkel

Creatief met canvas

In deze blog wil ik je wat tips geven om creatief aan de slag te gaan met je canvas of foto’s. Zo haal je meer uit je canvassen, schep je iets unieks voor je interieur en haal je er meer plezier uit. Uiteraard kan je je canvas online bestellen bij canvaswinkel.nl en deze gewoon ophangen. Er zijn echter ook heel wat creatievere mogelijkheden bij canvas. Leuk toch?

 

Grote canvas met kleureffect

 

Een grote canvas kan ontzettend leuk zijn, maar ook heel druk van kleur. Een mooie zwart/wit foto is stijlvol in je interieur en minder overheersend. Je kan ook gaan werken met een kleureffect op je canvas, zodat er één item uitspringt. In reclamecampagnes zie je zulke beelden al wel eens opduiken om een product te benadrukken.

 

Communicerende canvassen

 

Uiteraard praten deze canvassen niet met mekaar, zover staat de technologie nog niet. Met communiceren bedoel ik eerder dat de canvassen mekaar aanvullen. Zo zou je je trouwfoto kunnen opdelen in 2 canvassen met een ruimte tussen. Eigenlijk knip je je foto op in 2 of meerdere delen. Je kan zo heel creatief met je canvas uit de hoek komen.

 

Een foto in zijn context

 

Ok, je kan een beeld schieten en focussen op een persoon of tafereel, maar zo gaat de context vaak verloren. Door extra canvassen toe te voegen kan je ook de context tonen. Vooral met landschappen kan je een geweldig effect bekomen door canvassen van verschillende formaten naast mekaar te hangen.

 

Recht of scheef

 

Iedereen hangt zijn foto’s en schilderijen recht, ja toch? Waarom zou je? Speel eens met de manier waarop je je canvas ophangt. Door eens niet symmetrisch te werken, schep je hele nieuwe effecten. Bovendien voelt iedereen zich geroepen om er wat op te zeggen, zo breng je met je canvassen nog een gesprek op gang ook.

 

Varieer met afmetingen

 

Kleine kinderen, klein op de foto, de grotere wat groter. Het is maar een idee. Wat ik willen zeggen is dat je perfect met de formaten van je canvassen kan spelen. Je ziet het ook in koffiebars en zelfs restaurants terugkomen en Pinterest staat er vol van. Kleine en grote foto’s met elkaar gecombineerd.

De mogelijkheden met de canvassen van canvaswinkel.nl zijn eindeloos. Zelf kies ik meestal voor foto’s op dibond, maar die smaak ik puur persoonlijk. Ook plexi is er mogelijk en volgens mij nog wel wat andere manieren.

 

Tot op de centimeter nauwkeurig bestel ik er mijn foto’s, omdat dat mijn passie is en ik stuur mijn afbeeldingen ook zelf door. Je kan echter ook gewoon uit standaardfoto’s kiezen.

 

Ik vind de kwaliteit van de canvassen ook uitstekend en de prijs zit goed. Canvaswinkel.nl levert kwalitatief materiaal en ik ga er creatief mee aan de slag. Met mijn tips kunnen jullie dat nu ook.

Bezoek Website

Lamponline.nl

Lamponline.nl, online verlichting kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door groot in te kopen bij Nederlandse leveranciers en rechtstreeks bij Italiaanse en Chinese fabrieken, kan Lamponline.nl zeer goedkoop de verlichting leveren. Lamponline.nl streeft erna om de nieuwste trends van nationale en internationale beurzen altijd het eerste op de site te hebben. Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw aankoop.

Winkelomschrijving

Lamponline is de internet site van Lichtplaza megastores in Almere en Zaandam (www.lichtplaza.nl). Lamponline is dealer van vele gerenommeerde verlichtingsmerken en naast verlichting kunt u ook terecht voor kleinmeubelen, kapstokken en klokken.

Bezoek Website